anketirai.com
anketirai.com е собственост на PavelPastuhov.com, изработка на сайта: PavelPastuhov.com
Сайта е създаден с цел събиране на анкети на различна тематика. Всеки, който желае, може да публикува или да гласува на анкети на различни теми. Да направите проучване по въпроси, които Ви интересуват. Броя на анкетите, които всеки може да публикува е неограничен! Анкетите, публикувани от всеки ще бъдат разгледани след това одобрявани за да бъдат достъпни за всички посетители. Сайта използва бисквитки, с цел избягване на повторно гласуване на определена анкета.

Правила за публикуване на анкета:
Можете да публикувате анкета на тема, съответстваща на категориите в сайта. Максималния брой отговори в анкета са 7 (седем), минимални 3 (три). Броя на отговорите може да варира от 3 до 7! Задължително условие е да бъдат попълнени поне първите три отговора, въпрос/заглавие на анкетата и категория.

Няма да бъдат публикувани анкети, които съдържат: линкове към други сайтове; имена на други сайтове; имена на фирми и компании на територията на България (мобилни оператори, банки, телевизии, търговски вериги...); марки на продукти, произвеждани в България; имена на политици и партии; на политическа тематика; нецензурни думи.