anketirai.com
anketirai.com е собственост на PavelPastuhov.com, изработка на сайта: PavelPastuhov.com
Сайта е създаден с цел събиране на анкети на различна тематика. Всеки, който желае, може да публикува или да гласува на анкети на различни теми. Да направите проучване по въпроси, които Ви интересуват. Броя на анкетите, които всеки може да публикува е неограничен! Публикуваните анкети, ще стават видими за посетителите на сайта след предварително одобрение! Сайта използва бисквитки, с цел избягване на повторно гласуване на определена анкета.

Правила за публикуване на анкета:
Можете да публикувате анкета на тема, съответстваща на категориите в сайта. Максималния брой отговори в анкета са 10 (десет), минимални 3 (три). Броя на отговорите може да варира от 3 до 10! Задължително условие е да бъдат попълнени поне първите три отговора, въпрос/заглавие на анкетата и категория.

Няма да бъдат публикувани анкети, които съдържат: линкове към други сайтове; имена на други сайтове; имена на фирми и компании на територията на България (мобилни оператори, банки, телевизии, търговски вериги...); марки на продукти, произвеждани в България; имена на политици и партии; на политическа тематика; нецензурни думи.

Правила за публикуване на коментар към определена анкета:

Публикувайки коментар в anketirai.com, се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, обидни думи и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство. В това число и Закона за авторското право! Освен това се забраняват коментари, които съсдържат: имена на фирми и компании на територията на България (мобилни оператори, банки, телевизии, търговски вериги...); марки на продукти, произвеждани в България; имена на политици и партии; на политическа тематика.
Забранява се публикуването на материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.
Авторските права върху коментарите в anketirai.com принадлежат на техните автори, като anketirai.com си запазва правото да използва публикуваните коментари за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел.
Потребителите на anketirai.com се съгласяват, че anketirai.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари. anketirai.com си запазва правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия!

За реклама