Изберете език / Выбрать язык / Choose a language: Български Русский English
Изтегли ЕНИГМА | Download ENIGMA


Защитете файловете си чрез криптиране с парола!
'Енигма' дава възможност да криптирате вашите файлове с парола! По този начин само вие бихте могли да декриптирате файла само и единствено с паролата, която сте задали.
Програмата може да криптира файлове без значение какво е файловото разширение и големината на файла.
'Енигма' има автоматична проверка, която предотвратява заличаване на файлове с едно и също име при криптиране и декриптиране, както и задаване на 'read only' атрибут. Удобна опция позволява преглед на всички криптирани файлове, което ви спестява време за намирането им. Друго удобство е възможност да добавите файл за криптиране или декриптиране чрез 'Drag and drop'.
По желание на потребителя, файла се отваря веднага след декриптиране.

Защо е необходима Енигма?
Енигма е необходима, за да защити вашите файлове, като ги криптира с парола. По този начин дори файла да попадне в трети лица, без паролата, с която сте криптирали файла е НЕВЪЗМОЖНО да бъде прочетен!
Така ценната информация, няма да става достояние на никой друг.
Представете си, че съхранявате важни файлове примерно с финансова информация или снимки на флашка. Губите флашката. Така тя попада в чужди ръце... Но ако сте криптирали вашите файлове с Енигма - няма повод за безпокойство! Без паролата, която сте задали при криптиране на файла, никой друг няма възможност да отваря/чете файла! Чрез паролата само и единствено вие ще можете да декриптирате файла/файловете, за да станат в четим вид от офис пакет, графични програми, музикални или видео плеъри и др.

В демо версията можете да криптирате файлове и да ги декриптирате само с парола: pavelpastuhov.com
За да имате възможност да задавате парола за криптиране по Ваш избор, трябва да закупите Енигма!