Изберете език / Выбрать язык / Choose a language: Български Русский English
Изтегли СЕЙФ ЗА ПАРОЛИ | Download PASSWORDS MANAGER


Изтегли безплатна лимитирана версия на СЕЙФ ЗА ПАРОЛИ | Download freeware limited version of PASSWORDS MANAGER


Сигурно съхраняване на пароли!
Благодарение на 'Сейф за Пароли' ще може да съхранявате информация за вашите потребителски акаунти на сигурно - потребителско име, клиентски номер, парола, линк към сайта, намиращ се акаунта ви, таен въпрос и таен отговор. Броя на записите е неограничен.
'Сейф за Пароли' предлага удобно редактиране на записите - актуализиране, ред на сортиране на акаунтите, изтриване или добавяне на нов запис.
Програмата записва ценните данни във файл с висока степен на криптиране в компютъра ви! Те могат да бъдат достъпни, само след въвеждане на парола, удостоверяваща потребителя!
Органайзера притежава опция за провлачване на потр. име или парола към уеб браузер, с което прави по-удобно въвеждането им.
Сейф за пароли затваря потребителските данни автоматично след 10 минути неактивност на потребителя.

Защо е полезен Сейф За Пароли?
Ползата от Сейф за пароли е голяма! Чрез мениджъра вие не само ще съхранявате множество пароли и информация за акаунти на едно място, но и те ще бъдат добре защитени. Достъпа до записаните данни се осъществява само чрез парола, която сте задали! По този начин само след въвеждане на паролата, която сте задали за идентифициране ще можете да четете, управлявате или добавяте нови данни за акаунти (потр. име, клиентски номер, парола, e-mail, таен въпрос и таен отговор).
Програмата съхранява цялата налична информация на компютъра ви в криптиран файл.
Сейф за пароли ще ви бъде в помощ, както вкъщи, така и в офиса!
Сега ще можете да съхранявате дълги и сложни пароли. А чрез Генератор На Пароли бихте могли да генерирате неузнаваема парола.

След закупуване на Сейф За Пароли ще имате възможност да се възползвате от пълната му функционалност.